Adatvédelmi irányelvek GDPR

Adatvédelmi irányelvek

1. Fogalommeghatározások
Személyes adatok – azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információk.
Feldolgozás – minden olyan művelet vagy műveletcsoport, amely személyes adatokon vagy személyes adatokon keresztül történik.
Az adatalany – olyan természetes személy, akinek személyes adatait feldolgozzák.
Gyermek – természetes személy 16 éves kor alatt.
Mi / nekünk (akár nagybetűkkel, akár nem) – a magyaroldal.co.uk we oldal tulajdonosa es üzemeltetője Gabriella Nagy és munkatársait ertjuk.

Adatvédelmi szabályzatunkban ismertetjuk:

  • az általunk gyűjtött személyes adatokat;
  • hogyan és miért gyűjtjük és használjuk személyes adatait;
  • miért dolgozzuk fel személyes adataidat;
  • mikor és miért hasznalhatjak az adatokat más szervezetek;
  • az te személyes adataiddal kapcsolatos jogokat és választási lehetőségeket;
  • miért használunk sutiket vagyis cookie-kat;
  • az általunk megtett lépések annak biztosítása érdekében, hogy az adataid biztonságos és bizalmasan kezeljük;
  • mennyi ideig tartsuk meg adatait;
  • Webhelyünk olyan harmadik fél webhelyeire mutató linkeket tartalmaz, amelyek nem tartoznak ezen adatvédelmi irányelvek hatálya alá. Olvassd el az Általános Szerződési Feltételeinket további információkért. Kérünk, győződj meg róla, hogy alaposan elolvasd harmadik fél feltételeit és adatvédelmi irányelveit, mielőtt bármilyen személyes információt megadnal egy harmadik fél webhelyén, mivel nem vállalunk semmilyen felelősséget vagy felelősséget a harmadik fél webhelyeire vonatkozóan.

2. Milyen személyes adatokat gyűjtünk?

  • Ha feliratkozol a hírlevelünkre, ehhez szükségünk van az email címedre. Ezen felül saját szándékból megadhatod neved, címed, telefonszámod.
  • Amikor weboldalunkon regisztrálsz, ehhez szükségünk van az email címedre.
  • Amikor hirdetést adsz fel vagy felveszed velünk a kapcsolatot űrlap kitöltésével,ehhez szükségünk van a nevedre és az email címedre.
  • Amikor oldalunkra látogatsz, analitikus információkat gyűjthetünk az online böngészésről és a látogatási eszközről, amelyeket a webhelyünk eléréséhez használsz (beleértve az IP-címét, a böngésző típusát és a mobileszköz-azonosítókat).
  • Ha megosztod, kedveled (like-olsz), reagálsz cikkekeinkre vagy követsz minket a mi közösségi médián például Facebook oldal (page), csoport, Twitter, stb és ezeken reagálsz, hozzászólsz vagy üzenetet küldesz nekünk, ez esetben publikus közösségi média profilod megtekinthetjük és analitikai adatokat is gyűjthetünk.

3.A gyermekek személyes adatainak felhasználása

Weboldalunk 16 éven felülieknek szól.Nem tudatosan gyűjtünk vagy tárolunk személyes adatokat a 16 éven aluli gyermekekről. Ha 18 évesnél fiatalabbak vagy, kérünk, kérj szülői vagy a gyám engedélyét mielőtt bármilyen személyes adatot megadnál nekünk.

4. Személyes adatok megosztása

A webhelyünk üzemeltetése során összegyűjtött személyes adataid, beleértve a kapcsolattartási adatokat is, nem adjuk el harmadik félnek és nem kezdeményezett kommunikáció céljából sem használjuk fel.

5. Személyes adataid közzététele más szervezeteknek

Az általunk gyűjtött személyes adatok bizalmasak. Az Ön személyes adatait harmadik fél részére a következő körülmények között adhatjuk el:

5.1. Ha ezt törvény írja elő vagy engedélyezi;

5.2. Ha ezt bármely bíróság, Hatóság vagy bármely más alkalmazandó szabályozói, jogszabályi, kormányzati vagy bűnüldözési hatóság kötelezi erre;

5.3. Szükség esetén bírósági eljárás vagy esetleges bírósági eljárás során;

5.4. Ha a Honlapunk egésze vagy egy része tulajdonjoga átruházásra kerül, ebben az esetben a vevő csak az ezen Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelő módon használhatja ezeket az információkat;

6. Hogyan módosíthatja az engedélyezést?

Hírlevelünkről való leíratkozással, minden megadott adat 24 órán belül törlésre kerül. A leíratkozás azonnal érvénybe lép. Egyéb kérdésekkel írj egy emailt nekünk magyaroldaluk@gmail.com

7. Az információs jogaid és felelősségeid

7.1.Jogodban áll kérni egy másolatot a tárolt személyes adataidról, ezt emailben kérheted.

7.1.1. Adat korrigáláshoz való jog: a személyes adatok helyesbítésének joga, ha pontatlan vagy hiányos;

7.1.2. Törlési jog: jogod van kérni, hogy  töröljünk személyes adatait a rendszerünkről;

7.1.3. Jogod van korlátozni adataink használatát: a jogot arra, hogy “tiltsa” meg a személyes adataid használatát, vagy korlátozza azt, ahogyan felhasználhatjuk;

7.1.4. Adatátviteli jog: a személyes adatok átadására, másolására vagy átvitelére vonatkozó jog;

7.1.5. A kifogás joga: a személyes adatok felhasználásának tiltakozása, ideértve azt is, hogy hol használjuk azt törvényes érdekeinkre, vagy ahol személyes információinkat használjuk a profilalkotás elvégzésére a piackutatás és a felhasználói demográfia tájékoztatása érdekében. Ha kifogást emel, akkor a személyes adatok feldolgozását megszüntetjük, kivéve, ha rendkívül kivételes körülmények állnak fenn. Ebben az esetben tájékoztatjuk Önt, miért folytatjuk személyes adatainak feldolgozását.

Megfelelő erőfeszítéseket fogunk tenni, amelyek összhangban állnak az adatvédelmi jogszabályokkal összhangban lévő jogi kötelezettségeinkkel.

7.2. Az Adatvédelmi Irányelvben meghatározott jogait és / vagy panaszait, kérdéseit emailben magyaroldaluk@gmail.com  Nagy Gabriellának továbbíthatja.

7.3. Ha nem vagy elégedett azzal, ahogyan a  személyes adataiddal kapcsolatos panaszokat kezeljük, akkor a panaszod a releváns adatvédelmi szabályozóhoz lehet benyújtani. Az Egyesült Királyságban ez az Information Commissioner’s Office.

8. Sütik

8.1. A webhelyünk működésének és teljesítményének javítása érdekében cookie-kat (fájlokat küldünk nekünk a számítógéphez vagy egyéb hozzáférési eszközhöz) és követési technológiát használunk.

8.2. A cookie-k használatából származó információk összesítése statisztikai adatokat szolgáltat webhelyünk használatával kapcsolatban. Azonban nem használunk semmilyen információt a cookie-kból, sem az általunk összegyűjtött IP-címekből, hogy azonosítsuk a webhelyünk minden egyes felhasználóját.

8.3. A harmadik fél által alkalmazott technológiák (pl. Beágyazott videók, közösségi megosztás) szintén arra használják a cookie-kat, hogy javítsák webhelyeik élményét.

8.4 További infót a sütikről vagyis cookie-król és azok beállításairól itt találhatsz.

9. Személyes adataid biztonsága

9.1. Az biztonság megőrzése nagyon fontos számunkra, ezért személyes adatainkat az adatvédelmi jogszabályok által megkövetelt magas követelményeknek megfelelően tároljuk és feldolgozzuk. Időről időre és működési okokból az Ön által gyűjtött személyes adatokat az Európai Gazdasági Térségen (“EGT”) kívüli országokban továbbíthatják és tárolhatják. Az Ön információit az EGT-n kívül működő szolgáltatóink is feldolgozhatják. A különböző országokban különböző adatvédelmi és biztonsági törvények vannak, és ezek közül néhány nem biztosítja ugyanazt a védelmi szintet, mint amelyet az Egyesült Királyság adatvédelmi jogszabályai szerint élvezhet. Azonban amikor kijelöljük szolgáltatóinkat, hogy segítsen nekünk termékeket és szolgáltatásokat nyújtani Önnek (amelyek közül néhány az Egyesült Államokban található), ügyeljünk arra, hogy megfelelő biztonsági intézkedésekkel rendelkezzenek.

9.2. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az általunk nyilvánosságra kerülő információkat biztonságossá tegyük. Nem garantálhatjuk azonban biztonságát. Honlapunk használatával Ön elfogadja az on-line információ biztosításával járó kockázatokat, és nem tartja bennünket felelősséggel a biztonság megsértéséért.

10. Mennyi ideig tartjuk meg személyes adatait?

Hacsak hosszabb megőrzési időszakra nincs szükség vagy törvény megengedi, csak a rendszerünkre vonatkozó személyes adatait tárolhatja az Adatvédelmi Irányelvben vázolt célok teljesítéséhez szükséges időtartamig, vagy mindaddig, amíg nem kérik törlését. Ha bármelyik szolgáltatásunkra regisztrált, ésszerű időn belül nem használja őket (ami a regisztrált szolgáltatás (ok) tól függően változhat), kapcsolatba léphetünk veled, hogy továbbra is örömmel fogadjuk a kommunikációt tőlünk. Még akkor is, ha személyes adatait töröljük, a tartalék vagy az archiváló adathordozók jogi, adó vagy szabályozási célokra is fennmaradhatnak.

11. Változások

Ez a szabályzat 2018. Május 25-től kezdődően lépett hatályba. Időről időre módosíthatjuk ezen adatvédelmi irányelveket, hogy tükrözze az adatvédelmi gyakorlatunkban bekövetkező változásokat a jogszabályi változásoknak megfelelően , a legjobb gyakorlat vagy a webhely fejlesztései.  A felhasználó felelőssége, hogy meggyőződjön arról, hogy tisztában van az ezen az oldalon közzétett változásokkal, és hogy rendszeresen ellenőrizze a változtatásokat.